Åbningstider
Mandag
8 - 19
Tirsdag
8 - 19
Onsdag
8 - 19
Torsdag
8 - 19
Fredag
8 - 16
Telefon 36 41 33 00
 • Mail

  Ved fravær fra klinikken enten ferie eller kurser bliver den tilhørende mail lukket. Derfor kan der ikke skrives mails under ferie/ kurser.

  by
 • High school attester

  Vi udfærdiger attester til High school ophold mod betaling.

  Prisen varierer fra 1000 til 2500 kr. ekslusiv vacciner.

  by
 • Akut konsultation

  HUSK at vi tilbyder akut konsultation hverdag mellem 8-9. Alle kan ved akut behov blive set uden foregående henvendelse.

  Vi forventer dog, at alle som benytter sig af vores tilbud om konsultation ved akut sygdom er fremmødt senest kl. 8:45.

  Dette for at undgå forsinkelser for vores patienter, der har bestilt tid efterfølgende.

  Så vidt det er mulig vil alle der er fremmødt inden 08:45 blive tilset, men vi forbeholder os ret at tilbyde tidsbestilling til første ledige tid.

  by
 • Aftalebogen

  Vi har ændret måden man kan bestille tid i Lægehuset på via Aftalebogen.dk på nettet.

  Du skal nu vælge hvilken form for konsultation, du ønsker at bestille tid til. Derefter skal du vælge hvilken dato, du ønsker og til sidst hvilken behandler du ønsker.

  For hver type konsultation er der en beskrivelse af, hvad den indebærer.

  Desværre er det endnu ikke i real tid, således at vi stadigvæk skal godkende din bestilling og du skal modtage en mail herom, før du kan være sikker på, at tiden er din.

  Din bestilling reserverer den ønskede tid, hvorfor du kan være rimelig sikker på at få tiden, med mindre at vi vurderer ud fra din beskrivelse af emnet, at du har fordel af at få en anden form for konsultation eller behandler.

  Hvis du er i tvivl eller det driller, er du som altid velkommen til at ringe til os.

  by
 • Tidsbestilt konsultation og aflysning heraf

  Vi opfordrer alle til at benytte vores hjemmeside til at bestille tid. Dette gøres under fanebladet: Bestil tid online og kræver kun et nemID.

  Husk at tidsbestillingen skal bekræftes af os. Du modtager en mail herom.

  Hvis du skal aflyse din tid, gøres dette også via vores hjemmeside, men kun hvis du har bestilt tiden der!

  Ellers kan du sende en sms til os med navn, dato og tidsrum. Når du har sendt en sms, kan du regne med at tiden er aflyst. Du modtager altså ikke en sms retur med bekræftelse.

  Sms sendes på : + 45 20686787

  Du er altid velkommen til at ringe til lægehuset og bestille tid eller aflyse tid. Ventetid kan forekomme, da vi har mange der ringer.

   

  by

Moderne lægehus

Mit Lægehus Rødovre er et moderne lægehus, hvor vi tilbyder et moderne behandlingstilbud indenfor almindelige sygdomme samt at være omdrejningspunkt i vores patienters behandlinger i sundhedsvæsenet.

Vi ønsker at give vores patienter en god service og tilbyder en udvidet åbningstid til kl. 19 sammen med et tilbud om at blive set samme dag ved akut opstået sygdom af en læge uden forudgående henvendelse. Et tilbud vi kalder Akut konsultation. Hver dag mellem 8-9.

Vi tilbyder behandling af kronisk hjertesygdom, lungesygdom og sukkersyge efter de nyeste retningslinjer, hvor patienten følges tæt af specialuddannede sygeplejersker og lægen.Vi tilbyder tidsbestilling, bestilling af fast medicin samt emailkonsultation via vores hjemmeside.

Vi er en stor klinik med mange patienter og meget personale og har meget fokus på at alle trives i lægehuset. Vi håber derfor at Du vil være med til at passe på os, så vi bedre kan passe på dig.