Krav om Mundbind

Set i lyset af stigende smitte af COVID-19 i Rødovre kommune vil vi gerne bede alle vores patienter, som møder frem i klinikken til aftalt konsultation, om at bære mundbind.

Derudover forsøger vi at hjælpe så mange patienter som muligt via telefon og videokonsultation

Åben VIDEO konsultation mellem 8-9

Vi vil gerne begrænse smittefaren, så INGEN FREMMØDE UDEN AFTALE – Og Undgå at tage pårørende med til aftalte konsultationer

Men vi tilbyder nu jer at komme i videokonsultation mellem 8-9 uden forudgående tidsbestilling. Installer min læge appen på din telefon. Log dig ind og åbn videokonsultationen op kl. 08. Så sætter du dig i kø i det virtuelle venteværelse og vil blive hjulpet i rækkefølge.

COVID-19 Retningslinjer

Efter sundhedsmyndighedernes nyeste retningslinjer er det muligt at komme i konsultation i Lægehuset, men KUN efter aftale. Og KUN hvis man ikke har symptomer på virus i luftvejene.

Alle patienter i risikogrupper vil vi fortsat hjælpe via telefon eller videokonsultation hvis muligt.

Vi har IKKE akut konsultation med fremmøde i klinikken mellem 8-9 indtil videre

ALLE med symptomer på virus i luftvejene kan nu blive testet for COVID-19. Ring herop, vi bestiller testen – I bestiller selv tid til at få lavet testen på coronaprover.dk

 

Aftalebogen

Vi har ændret måden man kan bestille tid i Lægehuset på via Aftalebogen.dk på nettet.

Du skal nu vælge hvilken form for konsultation, du ønsker at bestille tid til. Derefter skal du vælge hvilken dato, du ønsker og til sidst hvilken behandler du ønsker.

For hver type konsultation er der en beskrivelse af, hvad den indebærer.

Desværre er det endnu ikke i real tid, således at vi stadigvæk skal godkende din bestilling og du skal modtage en mail herom, før du kan være sikker på, at tiden er din.

Din bestilling reserverer den ønskede tid, hvorfor du kan være rimelig sikker på at få tiden, med mindre at vi vurderer ud fra din beskrivelse af emnet, at du har fordel af at få en anden form for konsultation eller behandler.

Hvis du er i tvivl eller det driller, er du som altid velkommen til at ringe til os.

Tidsbestilt konsultation og aflysning heraf

Vi opfordrer alle til at benytte vores hjemmeside til at bestille tid. Dette gøres under fanebladet: Bestil tid online og kræver kun et nemID.

Husk at tidsbestillingen skal bekræftes af os. Du modtager en mail herom.

Hvis du skal aflyse din tid, gøres dette også via vores hjemmeside, men kun hvis du har bestilt tiden der!

Ellers kan du sende en sms til os med navn, dato og tidsrum. Når du har sendt en sms, kan du regne med at tiden er aflyst. Du modtager altså ikke en sms retur med bekræftelse.

Sms sendes på : + 45 20686787

Du er altid velkommen til at ringe til lægehuset og bestille tid eller aflyse tid. Ventetid kan forekomme, da vi har mange der ringer.